SUNDBYBERGS TANDKLINK

Om oss

Vi har nyligen flyttat in i våra nya lokaler och är äntligen klara med renoveringen och installationen av vår utrustning. Vi har satsat på den nyaste teknologin inom tandvård och kan utföra alla sorters tandbehandlingar från tandsstensanering till implantatlösningar. Vi har panoramaröntgen på plats och har nära samarbete till specialister i fall det behövs. Om det är akut får du tid samma dag samt har vi 24h hotline som du kan ringa när smärtan kommer så att ingen av våra patienter varken behöver söka sig någonstans annars eller lida en hel natt med värk.

Sundbybergs Tandklinik

Gemensam bildar vi teamet i ”Sundbybergs Tandklinik” och vill erbjuda dig den bäst möjliga vården. Du ska vara i centrum och vi ska ge dig den optimala vården skräddarskydd just för dig.

Vi talar även engelska, tyska, turkiska, arabiska och spanska!

Vårt expertteam

Erdal Eker

Erdal är tandläkare utbildad på KI och har tillägnat sig sin erfarenhet på Folktandvården i Jämtland, hos Center for Dentistry i England och sedan 2 år som privattandläkare i Stockholm.

Safwan Alzouabi

Safwan är tandläkare utbildad i Syrien och jobbar som tandläkarassistent.

Nuray Eker

Nuray är hudterapeut utbildad på Gilda Skolan i Stockholm och har jobbat sedan flera år tillbaka på stora hotell som Yasuragi, Skepparholmen och Selma City SPA.

Florencia Alarcon

Florencia jobbar hos oss som tandsköterska. Pratar spanska!